AFLYST: SYMPOSIUM OM ” VOLD MOD KVINDER” den 17. november 2021 kl. 17.30 – 20.30 i Domus Medica

AFLYSTArrangementet er desværre aflyst. Har du betalt og ønsker pengene tilbage, skriv da til catharina@collet.dk. Har du ikke skrevet inden 1. december donerer du pengene til klubbens forskerlegat.

Det er chokerende tal verdenssundheds-organisationen WHO fremlægger, når de oplyser, at mellem 30 og 60 procent af alle kvinder er blevet udsat for fysiske og/eller seksuelle overgreb på et tidspunkt i deres liv.


Mænds vold mod kvinder forekommer over hele verden og indenfor alle kulturer – desværre også i Danmark. Det anerkendes som et globalt samfundsproblem og en krænkelse af menneskelige rettigheder. Denne aften vil vi se på, hvordan situationen ser ud i Danmark.

 

Vores hovedtaler vil være vicedirektør Mette Marie Yde Poulsen fra Danner -stiftelsen. Som chef for Danners videncenter har hun en indgående kendskab til emnet.

 

Derudover Overlæge dr.med. Anne Lis Mikkelsen, der vil fortælle om sit arbejde i Joansøstrene dengang det begav sig i 1979.

 

Til slut taler Cand.psych. Signe Hegestand om hvordan man håndterer psykisk og fysisk vold.

 

Kom og bliv klogere på hvilke mekanismer som er i spil, hvilken hjælp voldsramte kan få, og hvad man gøre for at hjælpe. Foretager man nok i Danmark for at undgå, at der udøves vold mod kvinder? 

 

I billetprisen indgår en let anretning og et glas vin i pausen.

 

Sted: Domus Medica, Kristianiagade12, 2100 København (tæt på Østerport station). Kl 17:30 – 20:30 – Dørene åbnes kl. 17:00.
Sidste frist for tilmelding er 10 november 2021

 

1.6millionklubben har ikke opkrævet medlemsafgifter i år, men du kan blive medlem eller som medlem betale medlemsafgift for 2022.

Se mere her