Fire fantastiske foredrag! – Fire foredrag om mental og fysisk sundhed og stress i en moderne hverdag.

Kære venner og medlemmer. I ønskes et Godt Nytår, med håbet om at se jer alle til vores arrangementer i 2020.

I år har vi valgt at sætte fokus på emnet ”Mental Sundhed” og har sammensat et program for foråret med fire foredrag med eksperter på området.  Ifølge WHO er mental sundhed og styrke en tilstand af trivsel, hvor hver enkelt er i stand til at udfolde sit potentiale, håndtere dagligdagens udfordringer og bidrage positivt til fællesskabet. Det kan være en svær balance at opnå. Men vi hjælper gerne til. Så kom glad; lær mere, forstå mere og lyt til alt det nye fra de bedste indenfor deres område.

Køb billet allerede nu så du sikrer dig en plads.

I din billet er inklusive en indlagt pause med lidt godt til ganen og et glas vin.

Du kan med fordel melde dig ind i 1,6millionklubben som nyt medlem – du får det første foredrag til den skarpe pris af  kun 50,- Kr. hvis du samtidigt indbetaler dit medlemskontingent  på  250,- kroner. Billetten købes på denne måde samlet til kun 300,- kroner i alt. Du vil naturligvis få de samme medlemsfordele som normalt.

Måske en god idé at give en ven et medlemskab og et foredrag i gave.

Priser

Medlemmer kr. 245,- pr foredrag.

Ikke medlemmer er prisen kr. 295,- pr foredrag.

Medlemmer: I kan med fordel booke alle foredragene på én gang og opnå en samlet rabat på 100 kr. Derudover får I det fulde udbytte af foredragsrækken i foråret, der indkredser det vigtige og aktuelle emne: Mental sundhed og stress. Danmarks dyreste sygdom, en sygdom med store følger for den enkelte, familien og for samfundet.