For pressen

For udtalelser og interviews, kontakt formand Catharina Collet, catharina@collet.dk.

Pressefoto og logoer kan anvendes efter aftale:

1.6 million klubben logo

 

 

 

Catharina Collet

Formand Catharina Collet

Om 1,6  millionklubben

1,6 millionklubben er den danske udgave af den svenske 1,6 miljonerklubben, der er en forening, som har til formål at fremme sundhed for kvinder i alle aldre.

Navnet 1.6millionklubben stammer fra den svenske moderforening. Den blev dannet af Alexandra Charles for snart 20 år siden og på det tidspunkt var der 1,6 million kvinder over 45 år.
Senere kom 2.6 millionklubben til og der var da 2,6 million kvinder fra 18-45 år

Vi er en non-profit forening, hvor alle arbejder frivilligt, og alle kan blive medlem – unge som gamle, kvinder som mænd.

Med hjælp fra eksperter, ambassadører og medlemmer vil vi udbrede viden om kvinders helbred og arbejde for at øge fokus på emnet i den offentlige debat.

Om Catharina Collet

Catharina Collet blev på generalforsamlingen 2021 valgt til ny formand for 1,6millionklubben. Hun har tidligere været næstformand og derefter ambassadør for klubben.

Den ny formand ønsker at sprede og fremme 1,6 klubbens budskab om kvinders helse og ligestilling indenfor alle samfundets områder.

Catharina, der er født og uddannet i Sverige, har i 30 år arbejdet som erhvervspsykolog i Danmark og USA.

Hun har tidligere siddet i bestyrelsen for Dansk Kvindesamfund og er medlem af KVINFO’s ekspertgruppe.

Hendes store interesse og passion er kulturarv og bygningsbevaring og hun har startet den danske bevaringsorganisation Europa Nostra og været næstformand for den europæiske afdeling af samme
organisation.

Presseklip

Søndag 10/2022 om Helvedesild. Klik på billederne for at læse artiklerne. Kom med til vores arrangement om Helvedsild mandag den 28. marts 2022 i Domus Medica, København.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politiken om 1,6 Millionklubbens indtog i Danmark. Klik på billedet for at læse artiklen.