Invitation til retreat, 1-4 september 2016

retreat

Alle kan deltage på retreatet – ingen forudgående kendskab er nødvendig. Træningen skaleres til alle niveauer og ambitioner. Meget af det vil være bevægelse på forskellige måder. Tjek videoen på vores facebook-side.

1. september til 4. september 
Tilmelding til Marie Kronquist. Frist for tilmelding og betaling er 1. august 2016.

Pris: 4.800 kr. inkl kost og logi, normalpris 6.500 kr.
Max 25 deltagere.

De 4 dage vil indeholde:

  • Yoga
  • Meditation
  • Mindful Power Training (MPT)
  • Undervisning
  • Stilhed

Vi ønsker at skabe en ramme, i de smukke omgivelser på Møn, hvor vi i 4 dage vender blikket ind ad og fordyber os i træning for krop, sind og ånd.
Vi ønsker at du kommer styrket ud, med større bevidsthed og klarhed, samt mod til at stå i livet og være tro mod din krop og dit hjerte.

Lidt om os

Marie Kronquist:
Jeg er buddhistisk lærer og har gennem de sidste 15 år arbejdet med meditation, yoga, stilhed og bevidsthedstræning. Jeg underviser i ind– og udland og gennem årene har jeg vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Mit arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed.

Jeg har tidligere spillet professionel basketball i Portugal og England. Derudover har jeg en baggrund som politibetjent i Københavns Politi, men grundet en skade måtte jeg stoppe i tjenesten. Jeg har opholdt mig i længere perioder i Indien og uddannet mig som yogainstruktør meditationslærer og mindfulness underviser.
Læs mere her: www.mariekronquist.dk
_________________

Vinnie Davida Søndergaard:
Jeg er kropsterapeut, personlig træner og mentor.

Jeg har i de sidste 9 år arbejdet med mennesker hele vejen rundt, lige fra professionelle sportsfolk til utrænede, unge og gamle.

Jeg er tidligere amatør og professionel bokser gennem 13 år. Jeg boksede 85 kampe og blev bl.a. 3 dobbelt europamester, EU Mester og fik VM sølv og bronze. I løbet af karrieren og i høj grad efterfølgende har jeg rejst og mediteret i Indien og har i min dagligdag praktiseret Art of Living igennem i 8 år.

MPT – Mindful Power Training:
I 2012 udviklede jeg Mindful Power Training. Det er en træningsform inspireret af den måde jeg optimerede mig selv på i min boksekarriere. Jeg kunne ikke have været den bokser jeg var i ringen, hvis ikke jeg havde prioriteret afspænding, stilhed, meditation og visualisering højt.
I en MPT kombinerer vi en fysisk træning med efterfølgende yoga, afspænding og meditation. Denne afslutning på en intens træning, giver bevidsthed og ro i hver eneste muskel og celle. Du kommer tilbage i kroppen, grounder og lander nervesystemet.
Læs mere her: www.vinnie-davida-sondergaard.dk


Post Tags: , ,