Ny medlemsfordel

Med stor tak til Dansk Psykologisk Forlag kan vi tilbyde vores medlemmer en ny medlemsfordel dette efterår. I anledning af Irene Oestrich’s foredrag i 1,6millionklubben tilbydes medlemmer en rabat på 20% ved køb af  Irene Oestrichs bøger.

Oplys blot kampagnekode: 1.6MIO ved køb og få 20% rabat.

Kampagnekoden gælder året ud for følgende titler: 

 

KNUBS I LIVET
Psykolog Irene Oestrich viser med denne bogs mange gode råd, anvisninger og eksempler, hvordan du kan udvikle din robusthed og modstandskraft og skabe strategier til at klare livets små og store kriser.
Køb her
Kort & godt om SELVTILLID & SELVVÆRD
Hvad er god selvtillid og et stærkt selvværd? Hvorfor kan det svigte? Og hvordan retter man op på det? Svarene kommer i denne lettilgængelige guide, skrevet af chefpsykolog Irene Oestrich, der er en af landets førende eksperter på feltet og kendt fra tv-udsendelserne Recepten på lykke med B.S. Christiansen.
Køb her

KOGNITIV COACHING – Forøg din ydeevne med kognitive principper
Grundig beskrivelse af de kognitive principper med særligt henblik på coachingprocessen.
Køb her

 

 

 

GRUNDBOG I KOGNITIVE METODER
Første del giver en nuanceret indføring i de kognitive metoder. Med forankring i den kognitive model kortlægges terapiens stadier, miljøterapi, klassiske, transdiagnostiske og nyere metoder, bl.a. skemafokuseret terapi, ACT og dialektisk adfærdsterapi (DAT). Anden del omhandler de kognitive metoder i praksis.
Køb her 
God læselyst fra 1,6millionklubben.