Om 1.6 millionklubben

1,6 millionklubben er den danske udgave af den svenske 1,6 miljonerklubben, der er en forening, som har til formål at fremme sundhed for kvinder i alle aldre.

Navnet 1.6millionklubben stammer fra den svenske moderforening. Den blev dannet af Alexandra Charles for snart 20 år siden og på det tidspunkt var der 1,6 million kvinder over 45 år. Senere kom 2.6 millionklubben til og der var da 2,6 million kvinder fra 18-45 år

Vi er en non-profit forening, hvor alle arbejder frivilligt, og alle kan blive medlem – unge som gamle, kvinder som mænd.

Med hjælp fra eksperter, ambassadører og medlemmer vil vi udbrede viden om kvinders helbred og arbejde for at øge fokus på emnet i den offentlige debat.

I 2022 vil vi arrangere flere seminarier og forelæsningsaftner samt andre aktiviteter, der fokuserer på kvinders sundhed. Vi vil forsøge at skabe en blanding af aktiviteter, der taler til hjernen såvel som til hjertet.

Hvis du har ideer, vil vide mere eller ønsker at engagere dig yderligere, er du meget velkommen til at henvende dig til bestyrelsen.

Vi ser frem til at have dig som medlem og møde dig til vores kommende aktiviteter.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i 1.6 millionklubben