Woman in Red i Helsingborg den 13. november 2021

Vi var nogle stykker fra den danske forening, der besøgte 1,6 & 2,6miljonklubbens Helsingborgafdelings årlige Woman in Red fest.

Og en fest var det, fra begyndelsen til enden. Man fejrede samtidig 100-årets for kvinders stemmeret i Sverige og arrangørerne var klædt i dragter fra ca 1920.

Vores egen ambassadør Benny Marcel var endnu en gang en inspirerende konferencier og havde været med til at arrangere det hele sammen med Eva Möller og Maud Nidelius fra den svenske klub.

175 glade kvinder mødte op, mange af os klædt i rødt. Efter lidt tapas og et glas vin gik programmet i gang. Jeg vil specielt fremhæve Henrik Widegren (øre-næse-halslæge, kendt fra Svensk TV (”Fråga Lund”),  der før har optrådt med sine utroligt morsomme sange og snak. ”Er du rask eller syg eller midtimellem?”  eller ”Hvordan du mindsker timebetalingen for dit lægebesøg”. Derudover, ”Silvialæge” Moa Wibom, chef for Kognitiv medicin på Ängelholms lasarett. Hun er en fremragende formidler og fortalte medrivende om udredningen af ”demente”. Dronning Silvia, hvis mor led af Alzheimers sygdom, har lagt navn til projektet.

Et frækt indslag var en knaldrød Porsche, som stod og pyntede i foredragssalen.

Der blev også gjort reklame for H22 City Expo – et stort event i Helsingborg 30. maj til 3. juli.

Alt i alt en forrygende eftermiddag i det nye Clarion hotel Sea U i Helsingborgs havn.